Hydrogen Sea

Hydrogen Sea

Upstairs

Prijs € 14,40*

CJP

Prijs 11,50

CJP avond

Prijs € 10

Gratis voor jaarleden

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Hydrogen Sea

Hydrogen Sea breidt uit, maar boet niet in aan intensiteit. Met ‘Automata’ verbreekt het voorheene duo bestaande uit Birsen Uçar en Pieterjan Seaux de banden met hun computer en hijsen ze drie nieuwe bandleden aan boord, waarvan een van de meest opvallende misschien wel Patricia Vanneste is, ex-violiste van Balthazar. In 2018 brachten ze de single getiteld 'Flogsta' uit, vernoemd naar een studentenghetto in Uppsala, Zweden, waar traditioneel elke avond om 22:00 uur de studenten hun zorgen richting de hemel schreeuwen. Op 25 april brengt Hydrogen Sea hun tweede full length album uit, welke ze precies één maand later zullen presenteren in onze Upstairs. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt