Hyphen Hyphen

Hyphen Hyphen

Upstairs

Prijs € 12,65*

Gratis voor jaarleden

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Hyphen Hyphen

Hyphen Hyphen komt na 4 jaar terug naar Nederland! De Franse electropopbandband brak in 2015 door met 'Just Need Your Love' en behoort tot een van de razendsnel opkomende Franse acts van dit moment. Het getalenteerde trio valt op met hun bombastische songs die nog krachtiger worden dankzij de rauwe stem van zangeres Samantha Cotta. Hun nieuwste single 'Mama Sorry' is een krachtige popsong die werd geiïnspireerd door het verhaal van Billy Elliot, over de zoektocht naar seksualiteit in de chaotische wereld van nu.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt