I Prevail

I Prevail

The Trauma Tour

Max

Prijs € 17,25*

Tickets

Dit is het verplaatste programma van 15 maart dat eerder werd verplaatst naar 12 augustus. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen indien je verhinderd bent op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

I Prevail

The Trauma Tour

support: Dream State

Het uit Michigan afkomstige I Prevail doet en zal zijn naam eer aan doen. Debuut EP Heart vs. Mind uit 2014 gooide al hoge ogen, maar de band’s cover van Taylor Swift ‘Blank Space’ zette de band echt goed op de kaart. Begin dit jaar kwam het tweede album ‘Trauma’ uit, na een stembandblessure en daaropvolgende depressie van zanger Brian Burkheiser. Na zijn herstel dook het viertal de studio in om helemaal op eigen voorwaarde en tempo een nieuw album op te nemen en dat hoor je. Emotionele, maar nog net zo hard rockende metalcore vol adembenemende teksten, waarvan elke noot gemeend is.

 • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  Het is niet toegestaan om eerder dan twee uur voorafgaand aan de opening van de zaal naar de Melkweg te komen, dit vanwege veiligheid en om de overlast voor onze omgeving te beperken.

  19:00 Zaal open
  19:30 Dream State
  20:45 I Prevail
 • Spotify
 • Tweet this
I Prevail - Bow Down (Official Music Video)


Melkweg tipt