Ibiza: The Silent Movie (2020)

Ibiza: The Silent Movie (2020)

IN-EDIT International Music Documentary Film Festival 2021 - NL Première

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 11

Cineville gratis

Prijs € 0

Geldig voor Cineville

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek. Cinevillepashouders kunnen een ticket te reserveren via info@melkweg.nl. Je kunt deze op vertoon van je pas vanaf 90 minuten voor aanvang tot 15 minuten voor aanvang op de dag van de voorstelling afhalen aan de kassa.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Ibiza: The Silent Movie (2020)

IN-EDIT International Music Documentary Film Festival 2021 - NL Première

Online intro: Julien Temple

IN-EDIT is terug! De derde editie van het muziekdocumentairefestival vindt dit jaar plaats van 16 tot 20 juni op meerdere locaties, waaronder de Melkweg. Ook dit jaar zijn er weer vele mooie nieuwe muziekfilms te zien, zoals de Nederlandse première van 'Ibiza: The Silent Movie' van Julien Temple en Fatboy Slim, met online inleiding van Julien Temple!

'Ibiza' is een unieke muzikale tijdreis door de geschiedenis van het meest charistmatische en spirituele eiland van de dance. De film van Julien Temple (The Great Rock 'n' Roll Swindle, Crock of Gold) en bigbeat-legende Fatboy Slim vertelt de geschiedenis van het eiland dat het uitgaansmekka van de wereld is geworden.

 • Regisseur
  Julien Temple
  Jaar
  2020
  Land
  VK
  Duur
  91 minuten
  Gesproken taal
  Engels
  Taal ondertiteling
  Geen
 • Tweet this


Melkweg tipt