Ider

Ider

Upstairs

Prijs € 13,80*

Gratis voor jaarleden

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Ider

support: Millie Turner

Vriendinnen Megan en Lily vormden IDER in hun Noord-Londense slaapkamer. In 2016 kwamen ze met hun eerste track 'Sorry' op de planken. Een zwoele, piano-gedreven ballad die de interesse wekte van producer en singer-songwriter Shura. Met haar hulp maakten ze de eerste EP 'Gut Me Like An Animal' en ontwikkelde sound die doet denken aan grootheden als Rhye en London Grammer: Kalme vocals tegen elektronische beats met een 80's randje. De dames zijn daar in het thuisland al meer dan succesvol mee, nu is het tijd dat de rest van de wereld ze leert kennen!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt