IDFA Meets WePresent: Creativity to Overcome

IDFA Meets WePresent: Creativity to Overcome

Max
voorverkoop:

Prijs € 7,50

Tickets

Cineville gratis

Prijs € 0

Geldig voor Cineville

Let op: de gesproken taal is Engels. Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek. Een soloticket geeft toegang voor één persoon. Hiermee kun je plaatsnemen in de zaal op anderhalve meter afstand van andere bezoekers. Het is wel mogelijk om meer dan een soloticket tegelijk aan te schaffen. Het duoticket bestaat uit twee tickets die gekoppeld zijn bij de aankoop. Elk ticket is geldig voor één persoon, maar beide bezoekers kunnen op minder dan anderhalve meter afstand van elkaar plaats nemen in de zaal. Voor houders van de Cinevillepas is het mogelijk een kaart te reserveren via info@melkweg.nl. Je kunt deze op vertoon van je pas vanaf 90 minuten voor aanvang tot 15 minuten voor aanvang op de dag van de voorstelling afhalen aan de kassa.

IDFA Meets WePresent: Creativity to Overcome

Kan creativiteit levens veranderen en kan kunst je groter laten dromen dan je ooit voor mogelijk hield? Dit event van IDFA Meets & WePresent staat in het teken van creativiteit in tijden van tegenslag.

Passend bij dit thema wordt de veelgeprezen documentaire 'Boom for Real: The Late Teenage Years of Jean-Michel Basquiat'vertoond. De film neemt ons mee naar het gruizige New York van de jaren ‘70 en laat zeldzame beelden zien. Leer over de vormende momenten uit het korte leven van Jean-Michel Basquiat, een genie die van de straat naar de galerie verhuisde en een onvergetelijke indruk achterliet op de wereld. 

De film wordt voorafgegaan door de inspirerende korte documentaire 'Mr Wash', waarin creativiteit een manier is om aan gevangenschap te ontsnappen. Na afloop hebben we een panelgesprek met drie kunstenaars die zullen delen hoe zij tegenslagen en beperkingen in hun levens wisten te overwinnen.

 • Duur
  79 minuten
  Gesproken taal
  Engels
 • 19:00 deur open
  19:30 intro + start event
  22:30 einde event
 • Tweet this
Boom For Real: The Late Teenage Years of Jean-Michel Basquiat - Trailer


Melkweg tipt