IDFA Meets WePresent: Creativity to Overcome

IDFA Meets WePresent: Creativity to Overcome

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 7,50

Afgelast

Cineville gratis

Prijs € 0

Geldig voor Cineville

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus helaas geen doorgang vinden en helaas is het niet gelukt een vervangende datum te vinden. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van gekochte tickets.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

IDFA Meets WePresent: Creativity to Overcome

Kan creativiteit levens veranderen en kan kunst je groter laten dromen dan je ooit voor mogelijk hield? Dit event van IDFA Meets & WePresent staat in het teken van creativiteit in tijden van tegenslag.

Passend bij dit thema wordt de veelgeprezen documentaire 'Boom for Real: The Late Teenage Years of Jean-Michel Basquiat'vertoond. De film neemt ons mee naar het gruizige New York van de jaren ‘70 en laat zeldzame beelden zien. Leer over de vormende momenten uit het korte leven van Jean-Michel Basquiat, een genie die van de straat naar de galerie verhuisde en een onvergetelijke indruk achterliet op de wereld. 

De film wordt voorafgegaan door de inspirerende korte documentaire 'Mr Wash', waarin creativiteit een manier is om aan gevangenschap te ontsnappen. Na afloop hebben we een panelgesprek met drie kunstenaars die zullen delen hoe zij tegenslagen en beperkingen in hun levens wisten te overwinnen.

 • Duur
  79 minuten
  Gesproken taal
  Engels
 • 19:00 deur open
  19:30 intro + start event
  22:30 einde event
 • Tweet this
Boom For Real: The Late Teenage Years of Jean-Michel Basquiat - Trailer


Melkweg tipt