Idiot Prayer: Nick Cave Alone at Alexandra Palace (2020)

Idiot Prayer: Nick Cave Alone at Alexandra Palace (2020)

Première

Max
voorverkoop:

Prijs € 12,50

Afgelast

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 12,50

Geldig voor Cineville

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus helaas geen doorgang vinden en helaas is het niet gelukt een vervangende datum te vinden. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van gekochte tickets.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Idiot Prayer: Nick Cave Alone at Alexandra Palace (2020)

Première

In 'Idiot Prayer' zien we Nick Cave alleen achter de piano, spelend zonder opsmuk in een lege concertzaal in Londen. Het concert werd in juni 2020 opgenomen, toen het Verenigd Koninkrijk langzaam uit de lockdown kwam, als reactie op de beperkingen en isolatie van de maanden ervoor. Een blijvende herinnering aan deze vreemde en onzekere tijden. Het evenement dat aanvankelijk alleen online te zien zou zijn, is er nu als uitgebreide bioscoopversie, inclusief vier nog niet eerder uitgebrachte opnames.

De setlist varieert van vroege Bad Seeds- en Grinderman-nummers tot werk van het meest recente Nick Cave & The Bad Seeds album 'Ghosteen'. Unieke akoestische uitvoeringen van liedjes als 'Into My Arms', 'The Mercy Seat', 'Higgs Boson Blues' en 'Girl in Amber', in de stille grandeur van het Alexandra Palace. Het optreden werd gefilmd door de bekroonde cameraregisseur Robbie Ryan (The Favourite, Marriage Story, American Honey) in de prachtige West Hall van Alexandra Palace. De montage is van de hand van Nick Emerson (Lady Macbeth, Emma, Greta) en de muziek werd opgenomen door Dom Monks.

 • Regisseur
  Nick Cave, Robbie Ryan
  Jaar
  2020
  Land
  Verenigd Koninkrijk
  Duur
  118 minuten
  Gesproken taal
  Engels
  Taal ondertiteling
  Nederlands
 • 19:00 doors
  19:30 intro + start film
  21:30 end of event
 • Spotify
 • Tweet this
IDIOT PRAYER: Nick Cave Alone at Alexandra Palace - Global Streaming Event Trailer


Melkweg tipt