If You Catch My Drift

If You Catch My Drift

Max
Regulier:

Prijs € 13,80

Verplaatst

Student

Prijs € 9,20

Vanwege het coronavirus gelden er op dit moment nog steeds aanvullende maatregelen met betrekking tot het organiseren van evenementen. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om dit programma op deze datum te laten plaatsvinden en zijn we genoodzaakt het te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail zodra deze nieuwe datum bekend is, in dit bericht is ook meer informatie te vinden over wat te doen bij verhindering.

Let op: dit evenement is verplaatst

If You Catch My Drift

Darlyn / Sam & Julia / Diwa / kownu / Juliet

Tijdens If You Catch My Drift op 10 november presenteren we gloednieuwe interessante afstudeeracts van het Conservatorium van Amsterdam.De eerste avond in de reeks Maydays belooft een onvergetelijke te worden. Acts die al aardig op weg zijn bekend te worden bij het grote publiek zoals Darlyn en Sam & Julia passeren de revue maar ook gloednieuwe acts als Kownu, diwa en Juliet.

Het Amsterdamse Darlyn brengt een sound geïnspireerd door de jaren '60 en '70. Gecombineerd met een krachtige stem van leadzangeres Diwa heeft Darlyn een intrigerende songwritingstijl: verhalen over het leven, dromen en romantiek, raw en rootsy.

Sam & Julia is een alternatieve Americana-band uit Amsterdam. Goudeerlijke songs en stemmen die voor elkaar gemaakt lijken. Sinds hun goed ontvangen debuut-Ep, uitgebracht op het nieuwe 'I Love My Label' van Tim Knol is het duo uitgegroeid naar een voltallige band waarmee nu hard gewerkt wordt aan de eerste echte plaat.

diwa brengt organische indie-muziek met een vleugje melancholiek. Diwa Meijman schrijft betoverende liedjes waarin de tijd even stil staat. Met haar softe, donkere stem neemt ze de luisteraar mee naar een minimalistische wereld.

Kownu creëert muziek die zowel in instrumentatie als tekst een ode is aan eeuwenoude muzikale tradities alswel een bijdrage levert aan de voortdurende innovatie van elektronische muziek. De band brengt roots en futurisme op een organische manier bij elkaar. Meeslepende synthesizers en agressieve 'modular beats' zetten kracht bij de ene song, de andere wordt subtiel omlijst door een melancholisch landschap van gitaar, piano en samples.

Juliet is het Nederlandstalige solo-project van Julia Schellekens. Verwacht melancholische, cynische en soms humoristische teksten, krachtig ondersteund door rijke melodieuze arrangementen. Verhalend, met een lach en een traan.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this
Darlyn - 'I Think We're Alone Now' live bij Rabbering Laat


Melkweg tipt