Inglorious

Inglorious

OZ

Prijs € 17,25*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Inglorious

Support: Morpheus

Inglorious werd gevormd in 2014 door de Brit Nathan James, die naam maakte als zanger voor het multi-platinum verkopende Trans-Siberische orkest. Nathan was op zoek naar gelijkgestemde muzikanten om eerlijke klassieke rockmuziek mee te maken. Zo kwam hij zijn huidige band op het spoor.

Met hun 70’s hardrock riffs, bluesy sound en soulvolle vocalen kan de muziek van Inglorious in een adem genoemd worden met bands als Led Zeppelin, Van Halen en Whitesnake. Sterker nog, volgens de legendarische producer Kevin Shirley, die zowel het tweede als het derde album van de band produceerde en ook wel bekend is van zijn werk met Iron Maiden, 

Support wordt verzorgd door Morpheus, een ervaren, gitaar driven band met een dame op zang! 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

Aerosmith, Led Zeppelin, Joe Bonamassa en Black Stone Cherry, is Inglorious de beste Britse band ever na Led Zeppelin. 

De release van dit album wordt afgetopt met een Europese tour en beide staan gepland voor begin 2019. Zondag 10 februari is geblokt voor OZ Melkweg, zorg dat je daarbij bent!Melkweg tipt