Iris Gold
Iris Gold

Iris Gold

Nordic Delight Festival

Upstairs
Nordic Delight Festival:

Prijs € 25,90*

CJP

Prijs € 23

Gratis voor We Are Public

Dit programma maakt onderdeel uit van Nordic Delight Festival

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Iris Gold

Nordic Delight Festival

Iris Gold uit Denemarken heeft pas een handvol singles uitgebracht, maar is vanwege hun energieke live shows en knappe mix van funk, catchy hiphop en swingende soul al een veelgevraagde act op de grotere festivals. We horen invloeden van Jefferson Airplane en Prince tot Beastie Boys en Wu-Tang Clan, maar de Deens-Jamaicaans-Engelse zangeres brengt een eigen geluid op het podium begeleidt door drums, gitaar en saxofoon. Een internationale carriere zit in de lift want Iris Gold werd al opgepikt door BBC, WDR en andere grote media. Eerder dit jaar maakten ze veel indruk tijdens Eurosonic waar ze ook een prachtige 3FM-sessie opnamen.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt