Isaac Dunbar

Isaac Dunbar

Upstairs

Prijs € 13,80*

Verplaatst

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn de maatregelen opnieuw aangescherpt met betrekking tot het organiseren van evenementen. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om dit programma op deze datum te laten plaatsvinden en zijn we genoodzaakt het te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail zodra deze nieuwe datum bekend is, in dit bericht is ook meer informatie te vinden over wat te doen bij verhindering.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Isaac Dunbar

Isaac Dunbar is met zijn razendsnelle carrière 's werelds nieuwste muzikale wunderkind. Bij zijn 14-jarige debuut noemde The Line Of Best Fit al hem al “your new favorite bedroom popstar”, en ook Isaac's nieuwste songs hinten subtiel naar dat andere grote kindericoon: Billie Eilish. Tijdens zijn support-show bij Girl In Red afgelopen november ging het al flink los, dus terecht dat de jonge zanger op 9 mei terugkeert voor een eigen headlineshow in de Upstairs!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
    Het is niet toegestaan om eerder dan twee uur voorafgaand aan de opening van de zaal naar de Melkweg te komen, dit vanwege veiligheid en om de overlast voor onze omgeving te beperken.
  • Tweet this

Melkweg tipt