Izo FitzRoy

Izo FitzRoy

Upstairs

Prijs € 17,25*

Verplaatst

Dit is de verplaatste show van 20 maart. Dit programma wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum. Reeds gekochte tickets en lidmaatschappen blijven geldig.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Izo FitzRoy

Dit is het verplaatste programma dat oorspronkelijk zou plaatsvinden op 20 maart 2020 en erna is verplaatst naar 15 november 2020. Vanwege de coronapandemie gelden er op dit moment nog steeds aanvullende maatregelen met betrekking tot het organiseren van evenementen. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om dit optreden op de oorspronkelijke datum plaats te laten vinden en zijn we genoodzaakt de show te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Uiteraard zijn we hard op zoek naar een vervangende datum. Zodra deze bekend is, ontvang je hierover een e-mail van onze ticketingpartner Ticketmaster.

De Britse soulzangeres Izo Fitzroy komt naar Amsterdam! Na het succes van haar debuutalbum tourde de zangeres meerdere malen door Europa. Voor haar tweede album ging Izo samenwerkingen aan met o.a. Kraak & Smaak en Smoove & Turrell. Haar nieuwe album "How the Mighty Fall" (release 2020) nam ze op met Mercury award winnaar Colin Elliot, Shawn Lee en disco don Dimitri From Paris. Die laatste produceerde ook haar meest recente single 'I Want Magic'. 

Het nummer was de afgelopen zomer niet van de radio te slaan en werd door dj-platform Mixmag benoemd tot ‘Tune of the Month’. Inmiddels heeft ook de rest van de dj-wereld het nummer omarmt en mede dankzij support van grote namen als Joey Negro en Tensnake zet het nummer momenteel dansvloeren wereldwijd in vuur en vlam.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

Izo FitzRoy - I Want Magic (Prod. by Dimitri From Paris) [Official Video]


Melkweg tipt