Izzy Bizu

Izzy Bizu

OZ
€ 15 + lidmaatschap
Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Izzy Bizu

R&B zangeres Izzy Bizu is wat ons betreft "The Next Big Thing". Met haar poppy aanpak en fijne zanglijnen weet de uit Zuidwest-Londen afkomstige Bizu je compleet in te pakken. Dat bewees ze al als opener van Sam Smith en Jamie Cullum, op Glastonbury festival, en natuurlijk op haar debuutalbum 'A Moment Of Madness'. Dit werd afgelopen september uitgebracht, dat met singles als "White Tiger", "Mad Behaviour" en "Give Me Love" met open armen werd ontvangen door de muziekpers. Alles wijst erop dat haar ster rijzende is en we zijn meer dan trots haar in onze Oude Zaal te ontvangen!

De avond zal geopend worden door soulful Britse singer-songwriter Dom Mcallister, die van zijn hobby zijn ambitie heeft gemaakt.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

Dom McAllister


Melkweg tipt