Jack Savoretti

Jack Savoretti

Max

Prijs € 29,90*

Tickets

Houd rekening met de eventueel dan geldende coronamaatregelen. Jack Savoretti werkt samen met PLUS1 en doneert van elk verkocht ticket € 1 aan War Child en hun werk om kinderen te helpen die opgroeien in oorlog en geweld. Kijk voor meer informatie op www.warchild.org.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Jack Savoretti

De Italiaanse Engelsman Jack Savoretti schreef in eerste instantie vooral gedichten, maar kreeg een gitaar van zijn moeder (die in de jaren ’60 omging met Jimi Hendrix en The Rolling Stones) om er ook muziek bij te schrijven – en met succes! Zijn romantische liedjes werden al gebruikt in de Amerikaanse series One Tree Hill, Grey’s Anatomy en Sons of Anarchy, hij zong een duet met Kylie Minogue en hij is inmiddels een vaste gast in de Melkweg met meerdere uitverkochte shows. Gelukkig komt hij weer terug voor een optreden in de Max, met zijn nieuwe album 'Europiana' met gastbijdragen van Nile Rodgers, John Oates and zelfs Jack's vrouw en kinderen!

Jack Savoretti werkt samen met PLUS1 en doneert van elk verkocht ticket € 1 aan WarChild en hun werk om kinderen te helpen die opgroeien in oorlog en geweld. Kijk voor meer informatie op www.warchild.org

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt