Jack Savoretti

Jack Savoretti

Max

Prijs € 29,90*

Om dit programma te bezoeken heb je een negatief testbewijs nodig. Meer informatie is hier te vinden: www.melkweg.nl/jouwbezoek. Jack Savoretti werkt samen met PLUS1 en doneert van elk verkocht ticket € 1 aan War Child en hun werk om kinderen te helpen die opgroeien in oorlog en geweld. Kijk voor meer informatie op www.warchild.org.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Jack Savoretti

Support: Cande Y Paulo

De Italiaanse Engelsman Jack Savoretti schreef in eerste instantie vooral gedichten, maar kreeg een gitaar van zijn moeder (die in de jaren ’60 omging met Jimi Hendrix en The Rolling Stones) om er ook muziek bij te schrijven – en met succes! Zijn romantische liedjes werden al gebruikt in de Amerikaanse series One Tree Hill, Grey’s Anatomy en Sons of Anarchy, hij zong een duet met Kylie Minogue en hij is inmiddels een vaste gast in de Melkweg met meerdere uitverkochte shows. Gelukkig komt hij weer terug voor een optreden in de Max, met zijn nieuwe album 'Europiana' met gastbijdragen van Nile Rodgers, John Oates and zelfs Jack's vrouw en kinderen!

Jack Savoretti werkt samen met PLUS1 en doneert van elk verkocht ticket € 1 aan WarChild en hun werk om kinderen te helpen die opgroeien in oorlog en geweld. Kijk voor meer informatie op www.warchild.org

  • 19:30 Zaal open
    20:00 Cande y Paulo
    21:00 Jack Savoretti
  • Tweet this

Melkweg tipt