JAEL invites Juls & Mansur Brown

JAEL invites Juls & Mansur Brown

Max

Prijs € 25,90*

Verplaatst

Gratis voor jaarleden

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus geen doorgang vinden op 9 december 2021. Het programma is daarom verplaatst naar 19 mei 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

JAEL invites Juls & Mansur Brown

Een live showcase van smooth vibes en soulvolle elektronica gecureerd door JAEL. Met de release van zijn soloalbum ‘Half As Much’ heeft de 27-jarige Molukse dj, producer en zanger zijn talent als multi-instrumentalist meer dan bewezen. Na de indrukwekkende show met live-band in Paradiso Noord, nodigt JAEL nu zijn grote favorieten uit.
Op de bill pronken jazztalent en gitarist Mansur Brown uit Oost-Londen en de Brits-Ghanese dj en producer JULS. Beide acts hebben dit jaar net als JAEL een nieuw album uitgebracht. Brown's Heiwa is een persoonlijke soundtrack, vol meeslepende beats en magische soundscapes. Juls' langverwachte debuut, Sounds Of My World, is uplifting en staat vol verleidende ritmes, collabs met afro-artiesten een featuring van JAEL. De support is in handen van Kinnari.
  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt