Jagd

Jagd

Max

Prijs € 13,80*

Verplaatst

Vanwege de coronapandemie gelden er op dit moment nog steeds aanvullende maatregelen met betrekking tot het organiseren van evenementen. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om dit optreden op de oorspronkelijke datum plaats te laten vinden en zijn we genoodzaakt de show te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Uiteraard zijn we hard op zoek naar een vervangende datum. Zodra deze bekend is, ontvang je hierover een e-mail van onze ticketingpartner Ticketmaster. // Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Jagd

Noem het freaky indie rock, Broadway punk of new wave on speed, allemaal helemaal prima. Het punt: Jagd schuurt. Van de snerpende gitaren, stuwende bas, beukende drums en theatrale zangpartijen gaat een onontkoombare dreiging uit. Jagd is een genadeloze live- act: rauw en provocatief als punk, maar nooit simpel of slonzig. Met groot ontzag voor melodie en een uitzonderlijk respect voor ritme, ragt Jagd met finesse. 

Jagd over deze avond:

Na 5 jaar hard werken is het dan eindelijk tijd voor ons debuutalbum. Het album had zoveel voeten in de aarde dat het ons eigenlijk weinig verbaast dat er ook nog een globale pandemie wordt bijgehaald om ons te weerhouden van het releasen hiervan. Gelukkig hebben we samen met De Melkweg een manier gevonden om het te laten gebeuren. 17 november mogen we voor 100 gelukkige in De Max ons album presenteren!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Jagd - ATTENTION (Official Audio)


Melkweg tipt