Er even tussenuit met Jairzinho

Er even tussenuit met Jairzinho

Een avond voor en met vrouwen

Max

Prijs €14,40*

Uitverkocht

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Er even tussenuit met Jairzinho

Een avond voor en met vrouwen

Special guest: Trijntje Oosterhuis, Dylisa, Quessswho, Roxy Rosa

Jairzinho staat bekend als mede-oprichter van platenlabel Rotterdam Airlines en scoorde als artiest een groot aantal hits zoals Gass (met Sevn Alias, Jason Futuristic en BKO), Tempo (met Boef), en Zegen (met Snelle). In september staat hij met een gloednieuw project in de Max waarmee hij het over een andere boeg gooit. 

In de huidige muziekwereld krijgen vrouwelijke artiesten niet de aandacht die zij verdienen. Jairzinho ziet dit ook en neemt het heft in eigen handen en presenteert: “Een project met en voor vrouwen”.  Daarbij zal hij nieuw werk van zijn gloednieuwe album laten horen. Met het project wil Jairzinho aan de rest van de wereld laten zien dat er veel talent, kracht en diversiteit ligt bij de vrouw: "Los van de muziek willen we de boodschap doorzetten door de samenwerking met krachtige vrouwen aan te gaan en hiermee de doelgroep, de vrouw, te inspireren."

Special Guests

Trijntje Oosterhuis is een van de muzikale gasten deze avond. De Amsterdamse brak in de jaren '90 door met Total Touch en ontpopte zich als een van de meest veelzijdige zangeressen van Nederland. De afgelopen jaren is Trijntje vast gezicht op de buis bij o.a. The Voice of Holland, DanceSing en It Takes 2.  Daarnaast is de zangeres ook zelf nog veel op het podium te zien, waaronder een uitverkochte ZiggoDome in 2019 en de succesvolle gelegenheidsgroep Ladies of Soul. 

Ook onze tweede gast heeft veel zin in deze avond, want Dylisa is er zaterdag bij met een gloednieuwe tune! De Amsterdamse zangeres bracht op 16-jarige leeftijd meerdere collabs uit met Van Snelle. Sindsdien is ze onmisbaar met tracks als 'Gevoel', 'Verslavend' en 'Slow Wine', en dit jaar was haar debuutalbum "Strictly Business" een feit. Dat belooft alleen maar moois voor zaterdag!

Amsterdamse zangeres Quessswho groeide op rond de Cruise Controle studio’s, eigendom van haar peetvader. Hierdoor was ze al op 7-jarige leeftijd te horen op het refrein van ‘Ome Def’ van Def Rhymz. Ze was ze al te horen op een aantal tracks van o.a. Hef, Adje en Cho en Sevn Alias. Daarnaast is ze natuurlijk ook te horen op ´Arièl´- de nieuwste single van Jairzinho himself. Special guest Quessswho zie je op 26 september met Jairzinho op ons podium!

De 17-jarige Roxy Rosa schrijft al haar teksten zelf en is een upcoming artist die veel in haar mars heeft. Ze schrijft hit na hit en heeft al een aantal features op haar naam staan samen met, Djaga Djaga, Chivv en Defano Holwijn. Haar eerste single, ’Ups & Downs ft. Djaga Djaga’, was trending op YouTube en ondertussen heeft ze ook haar eerste EP 'See Joy' met bijdrages van o.a. Latifah, Défano Holwijn en Chivv gedropt. Op 26 september joint ook zij Jairzinho als special guest op ons podium! Jouw bezoek aan Melkweg

We ontvangen je graag!
Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat er een aantal dingen zullen veranderen aan jouw bezoek. Voor iedereen geldt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. Bereid je goed voor en lees hier alles wat je moet weten over jouw bezoek. 

Dylisa - Lang Niet Tevreden ft. Melissa Lopes (prod. BK)


Melkweg tipt