James Bay

James Bay

Max

Prijs € 36,90*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

James Bay

Support: Lily Moore

De Engelse singer-songwriter James Bay is terug met nieuwe muziek, een korter kapsel en zonder hoed! Bay werd bekend met monsterhits als ‘Let It Go’ en ‘Hold Back The River’ en tourde in 2015 onder andere met Taylor Swift en Hozier. Hij nam rustig de tijd voor zijn tweede album ‘Electric Light’ en daarop toont hij een verrassende veelzijdigheid. Hij zet de gevoelige, akoestische gitaar liedjes voorzichtig aan de kant en experimenteert met synths en 808’s. Hij laat met nieuwe singles ‘Wild Love’ en ‘Pink Lemonade’ een frisse, andere kant van zijn repertoire zien, die schreeuwen om een live-performance!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt