James Smith

James Smith

Upstairs

Prijs € 14,95*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

James Smith

De Britse zanger James Smith komt naar Nederland! Nog maar 14 was ie, toen James op Britain's Got Talent verscheen met zijn indrukwekkende versie van Nina Simone's "Feeling Good". Het bracht zijn carrière in een snelvaart: Virgin bood hem een contract aan met amper 17 jaar oud, single "Tell Me You Love Me" was goed voor 20 miljoen streams én bracht hem in de internationale schijnwerpers. James' grote kracht is dat hij zijn klassiekers kent, want de jonge zanger laat zich met nostalgische rock, soul en gospel-elementen graag inspireren door grootheden als Elvis, Paul McCartney en D'Angelo.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt