Jarami

Jarami

Upstairs
€ 13 + lidmaatschap
Afgelast
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Jarami

Met de percussieve, soulful house die uit de poriën van hun debuutsingle 'Know No Better' sijpelt hebben de multi-instrumentalisten van Jarami zichzelf met een permanente marker op de kaart gezet. Na seizoenen lang gerijpt te hebben in hun studio terwijl ze voor o.a. Janet Jackson, Gallant en Aluna George produceerden en remixten, is de tijd aangebroken dat dit Zweedse duo hun eigen werk met lenteachtige frisheid aan de buitenwereld presenteert. Nadat ze het nieuwe jaar startten in 1015 Folsom Nightclub in San Francicso, waarbij ze het podium deelden met o.a. Anderson .Paak, is Jarami klaargestoomd om uit te studio te breken en wereldwijd de podia, zoals die van onze Upstairs, te bestijgen. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.
Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?
Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt