Jasper Erkens

Jasper Erkens

Upstairs

Prijs € 11,50*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Jasper Erkens

De Vlaamse zanger Jasper Erkens genoot tien jaar geleden een ratscarrière na het uitbrengen van zijn cover van Gnarls Barkley's 'Crazy'. Daarna ging het rap, met een optreden als jongste artiest op Werchter en een voorprogramma voor o.a. Adele. Op aanraden van de Britse herself ging Erkens studeren aan de BRIT-school voor podiumkunsten, waar bekende alumni als Katie Melua, FKA Twigs en Amy Winehouse ooit de kneepjes van het vak leerden.

En het resultaat mag er zijn! Met zijn hervonden sound produceert de Vlaamse zanger spannende indiesongs met zwoele gitaren, catchy popstructuren en dromerige soundscapes. Op het album staat ook een feature van Amané Suganami en Benjamin Totten, de toetsenist en gitarist van Jorja Smith. Waar Erkens voor zijn eerdere werk nog de kaart trok van elektronische elementen en grootse producties, keert hij voor zijn nieuwste album "Limbo Terminal" terug naar zijn geliefde roots, een terugkeer naar het organische singer-songwritergeluid waarvoor Erkens gekend is zonder een moment te vervelen.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt