Jay Rock

Jay Rock

Max

Prijs € 20,45*

Uitverkocht

LET OP: De M&G-tickets worden aangeboden op initiatief van de artiest via deze link http://bit.ly/JayRockVIP. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling en inhoud van deze pakketten. Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Jay Rock

Iemand heeft 'Top Dawg' blijkbaar aan de telefoon gekregen, want TDE’s own Jay Rock komt naar de Melkweg! De uit LA afkomstige veteraan, ookwel bekend als Johnny Reed Mckinzie Jr., had in 2009 al een hit-single met Lil Wayne en releaste zijn debuutalbum ‘Follow Me Home’ in 2011. In 2015 kwam zijn tweede album ‘90059’ en gelijknamige mini-docu  uit, getiteld naar de postcode van zijn geboortestad, die zeer goed werd ontvangen door smaakmakers in de game. 

Flash forward naar 2018 en Jay Rock is nog steeds winning. Hij scoorde een wereldhit met de Black-Panther-soundtrack ‘King’s Dead’ en dropte dit jaar zijn album ‘Redemption’ met featurings van onder andere Kendrick Lamar en J-Cole. Bij zo’n release hoort natuurlijk ook een world-tour, waarbij wij hem 14 februari in onze OZ mogen verwelkomen!

Support: DVTCH NORRIS

DVTCH NORRIS zal de support van Jay Rock verzorgen! De Engelstalige rapper uit Antwerpen was al support-act bij o.a. J. Cole, Chance the Rapper en Flatbush Zombies en bracht in 2018 zijn EP ‘I’m Sad I Wanna Make It’ uit waarop hij moeiteloos switcht tussen extase en chille vibes.

  • 18:30 Meet & Greet
    19:30 zaal open
    20:15 DVTCH NORRIS
    21:00 Jay Rock
  • Spotify
  • Tweet this
Jay Rock - Rotation 112th

Melkweg tipt