Jay-Way

Jay-Way

Max

Prijs € 17,25*

Uitverkocht

Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Jay-Way

Jay-Way is hiphopmuziek aan het herdefiniëren. Vanuit zijn woonplaats Amsterdam brengt hij een grensverleggend perspectief naar het genre en zijn in zijn tracks niet alleen ritmische rap-beats, maar ook moderne popmelodieën, old-school soul invloeden en het optimisme van gospel te horen. Op “No, I’m Not OK” heeft Jay-Way zijn sound opnieuw uitgevonden: indrukwekkende lyrics met zware hiphop beats maar ook melodieuze hooks, banjo-riffs en een gelaagde gitaarsound. Het eindresultaat is net zo meeslepend en onvoorspelbaar als de maker, met teksten over mentale gezondheid en het overwinnen van obstakels. In augustus staat hij bij ons op het podium, come see! 

Dit programma maakt deel uit van Melkweg Zomersessies. Na drie maanden radiostilte door you-know-what, presenteren we nu de Melkweg Zomersessies! Kom eindelijk weer genieten van de interessantste nieuwkomers en tofste Nederlandse acts – in de intiemste setting die je je kan bedenken.

Jouw bezoek aan Melkweg

We ontvangen je graag! Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat er een aantal dingen zullen veranderen aan jouw bezoek. Voor iedereen geldt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. Bereid je goed voor en lees hier alles wat je moet weten over jouw bezoek. 

Jay-Way "No, I'm Not Ok" (Official Music Video)


Melkweg tipt