Jay1

Jay1

Upstairs

Prijs € 17,25*

Verplaatst

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis helaas geen doorgang vinden op deze dag, maar we zijn op zoek naar een vervangende datum. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over de verdere afwikkeling. Zodra een nieuwe datum gevonden is maken we deze bekend op onze website en in het Facebookevent en tevens ontvangen alle kaartkopers ook daarover een mail. (Dit is de verplaatste show van 15 maart)

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Jay1

JAY1 begon muziek pas in 2016 serieus te nemen na zijn verhuizing van Noord-Londen naar Coventry, toentertijd nog onder de naam Young Jay. Na een reeks van singles te droppen, waaronder ‘Thats My Bae’, groeide zijn fanbase enorm. Hij brak echter pas door met de hit ‘Yours Mrs’, die een miljoen views vergaarde binnen drie dagen en op nummer 18 terecht kwam in de UK hitlijsten. Zijn krachtige, zelfverzekerde vocalen en openhartige teksten geven de UK rapper een fundamentele veelzijdigheid: van drill tot dancehall en weer terug, JAY1 does it all! Zijn debuut-EP ‘One Wave’ kwam afgelopen juli uit en na zijn optreden bij Encore staat hij op 7 augustus in onze Upstairs.

Supported by Liveurope, an initiative supporting concert venues in their effords to promote up-and-coming European artists.

  • 19:00 Zaal open
    19:30 DJ MJ
    21:15 Jay1
  • Tweet this

Melkweg tipt