Jeremy Zucker

Jeremy Zucker

Max

Prijs € 23*

Uitverkocht

VIP Q&A EXPERIENCE

Prijs € 63,25

Dit is het verplaatste programma van 7 april 2022, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Jeremy Zucker

Supports: Sophie Cates / Valley Boy

Dit is het verplaatste programma van 7 april 2022. 

Voordat singer-songwriter en producer Jeremy Zucker wereldwijd doorbrak met hits als 'comethru' en 'all the kids are depressed', was hij bezig met het verfijnen van zijn sound in een slaapkamer in New Jersey. Onafgebroken werkte hij aan zijn mix van organische beats, soundtrack-achtige soundscapes en scherpe lyrics. Het resultaat is een luchtige popsound met een verrassende diepgang waarin hij reflecteert op de zorgen en vreugden van een twintiger. 

Support acts:
Valley Boy komt onze Max alvast opwarmen met zijn dromerige indiepop, waarna Sophie Cates (voorheen bekend als Silver Sphere) het overneemt. Haar single 'drinking games' heeft maar liefst 14 miljoen plays op Spotify, en in 2020 bracht ze haar eerste EP 'all my boyfriends' uit. Niet te missen! 


Melkweg tipt