Jimmy is Punk: The Story Of Panic (2020)

Jimmy is Punk: The Story Of Panic (2020)

IN-EDIT International Music Documentary Film Festival 2021 - NL Première

Cinema
voorverkoop:

Prijs € 11

Uitverkocht

Cineville gratis

Prijs € 0

Geldig voor Cineville

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek. Cinevillepashouders kunnen een ticket te reserveren via info@melkweg.nl. Je kunt deze op vertoon van je pas vanaf 90 minuten voor aanvang tot 15 minuten voor aanvang op de dag van de voorstelling afhalen aan de kassa.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Jimmy is Punk: The Story Of Panic (2020)

IN-EDIT International Music Documentary Film Festival 2021 - NL Première

Live Q&A: Duco Donk

IN-EDIT is terug! De derde editie van het muziekdocumentairefestival vindt dit jaar plaats van 16 tot 20 juni op meerdere locaties, waaronder de Melkweg. Ook dit jaar zijn er weer vele mooie nieuwe muziekfilms te zien, zoals de Nederlandse première van 'Jimmy Is Punk' van Duco Donk met live Q&A!

Volg het verhaal van de Nederlandse punkband Panic, opgericht in 1977 na het uiteenvallen van de groep "Big Peter and the Terrible Garage", die maar kort een kort leven beschoren was. In deze energieke en leuke documentaire staat een concert in Gouda in 1978 centraal, gefilmd vlak voor het uit elkaar gaan van de band. Word een ooggetuige en voel de rauwe en krachtige geest van de eerste dagen van punk bij de Nederlandse première van de film, alleen te zien bij In-Edit.

Jimmy Is Punk heeft in 2020 de 'Award Best Music Documentary' mogen ontvangen van DOC LA in Los Angeles, de 'Grand Prix' van FAME Paris by La Gaîté Lyrique en was tevens genomineerd in de categorie 'Best Music Documentary' tijdens het 28e Raindance Film Festival in Londen.

 • Regisseur
  Duco Donk
  Jaar
  2020
  Land
  Nederland
  Duur
  60 minuten
  Gesproken taal
  Engels
  Taal ondertiteling
  Geen
 • Tweet this


Melkweg tipt