Jimothy Lacoste

Jimothy Lacoste

Upstairs

Prijs € 13,60*

CJP

Prijs € 10,80

Gratis voor jaarleden

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Jimothy Lacoste

Timothy Gonzales, aka Jimothy Lacoste, is een rapper uit het noorden van Londen. Vanwege zijn low-budget video’s, unieke stijl, positieve vibes en geweldige dansmoves blijft zijn fanbase maar groeien. In 2016 begon Lacoste met het posten van nummers online, maar met het nummer ‘Getting Busy!’ wist de 18-jarige van Soundcloud rapper naar internetsensatie te gaan. Hierna volgde andere hits zoals ‘FUTURE BAE’  en ‘DRUGS’. Met co-signs van grote namen uit Engeland zoals Giggs, wordt dit een show die je sowieso niet wilt missen.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt