Joan Franka

Joan Franka

Max

Prijs € 11,50*

Verplaatst

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus geen doorgang vinden op 27 november. Het programma is daarom verplaatst naar 30 januari. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Joan Franka

Joan Franka (Rotterdam, 2 april 1990), is een Nederlandse act wiens aanwezigheid niet onopgemerkt kan zijn gebleven. In 2010 had zij haar debuut op de Nederlandse televisie door haar deelname aan de eerste editie van The Voice Of Holland. Nadat ze in 2012 mee deed als kandidaat voor het Eurovisie Songfestival en een nummer 1 hit scoorde, verdween Joan abrupt uit de spotlight. Na 8 jaar radiostilte is ze terug!

Binnenkort presenteert Joan Franka haar debuut album uit dat ze samen heeft geschreven met Marnix Wilmink (45ACIDBABIES, The Mauskovic Dance Band) en is geproduceerd door Pablo van de Poel (DeWolff). De muziek hiervan is geïnspireerd door films van Quentin Tarantino en artiesten als Shirley Bassey, The Shadows en The Doors.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Joan Franka - The End