John Lennon: Imagine (1972)

John Lennon: Imagine (1972)

80th Birthday feat. DJ St. Paul

Max
voorverkoop:

Prijs € 11

Cineville gratis

Prijs € 0

deurverkoop

Prijs € 11

Geldig voor Cineville

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek. Voor houders van de Cinevillepas is het mogelijk een kaart te reserveren via info@melkweg.nl. Je kunt deze op vertoon van je pas vanaf 90 minuten voor aanvang tot 15 minuten voor aanvang op de dag van de voorstelling afhalen aan de kassa.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

John Lennon: Imagine (1972)

80th Birthday feat. DJ St. Paul

Speciaal voor John Lennon's 80ste verjaardag kan je deze dag kijken naar een schitterende heruitgave van 'Imagine' uit 1972, met muzikale omlijsting van DJ St. Paul. De film is een collage van kleur, geluid, dromen en realiteit. Geproduceerd en geregisseerd door John Lennon en Yoko Ono, die met gasten als George Harrison, Fred Astaire en Andy Warhol, een wereld creëren die qua verbeelding zo rijk en ontroerend is als de muziek die het begeleidt.

De film is in 1972 gemaakt rond het gelijknamige album, waarvan ongetwijfeld het bekendste nummer de single 'Imagine' is. In Nederland heeft deze hit steevast een notering in de hoogste regionen van de Top 2000, waaronder nummer 1 in 2015. John en Yoko’s Imagine is special voor deze heruitgave frame voor frame opgepoetst en geremasterd en heeft voor de bioscoop geoptimaliseerd geluid gekregen, dat door Grammy Award winnaar Paul Hicks opnieuw is gemixt in het fantastische Dolby ATMOS en 7.1 surround. Tevens heeft de film alleen in deze bioscoopuitgave 15 minuten aan exclusief bonusmateriaal. Het exclusieve bonusmateriaal, met onder anderen John die twee nummers opvoert in de studio voor een groep gewaardeerde muzikanten, waaronder voormalig Beatle George Harrison, is ook opnieuw gemixt in  Dolby 7.1 & Dolby ATMOS, zodat je het gevoel krijgt dat je bij hen in de studio bent.

 • Regisseur
  Yoko Ono, John Lennon
  Jaar
  1972
  Land
  VS
  Duur
  83 minuten
  Gesproken taal
  Engels
  Taal ondertiteling
  Nederlands
 • 19:30 DJ St. Paul
  20:00 film screening
  21:30 end of event
 • Spotify
 • Tweet this
Imagine by John & Yoko - cinema trailer


Melkweg tipt