Jonas Blue

Jonas Blue

OZ
€ 15 + lidmaatschap
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Jonas Blue

‘Maybe we’re perfect strangers’ is uitgegroeid tot een van die stukjes songtekst die voor een instant fastforward naar zomer, met je armen in de lucht dansen en meebrullen, zorgt. Jonas Blue smeedde een van de populairste pop/dance hits van de afgelopen maanden. En de opvolging is verzekerd. ‘By Your Side’, een samenwerking met RAYE, nestelt zich even zelfzeker in je oorschelp. In other words: de jonge Brit gaat als een stormram door de internationale charts en komt 5 mei met een zak vol gouden hits naar onze OZ! De Brit brengt voor de gelegenheid twee supports mee: Elderbrook voorziet tedere elektronica, LOOP brengt poppy elektronische R&B!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.
Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?
Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 19:30 zaal open
    20:00 Loop
    20:45 Elderbrook
    21:45 Jonas Blue
  • Tweet this


Melkweg tipt