Joost van Bellen All Night - PRIDE

Joost van Bellen All Night - PRIDE

Upstairs
voorverkoop:

Prijs € 9,80

deurverkoop

Prijs € 10

Minimumleeftijd: 18+

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Joost van Bellen All Night - PRIDE

Joost van Bellen All Night Long

De onofficiële Amsterdam Canal Pride afterparty van Van Bellen belooft zoals vorig jaar weer een krijspartij, dolle boel boel én keihard beuken op kwaliteitsmuziek te gaan worden.

Verwacht vooral veel nieuwe tracks inclusief indie dance, vuige house, potten-en-pannen-techno, electroclash 2.0, weirdo house, hi-energy goth en nog veel en veel meer. Maar verwacht ook wat rauwe artpunk, disco en house uit New York, want dat is de stad waar Pride 50 jaar geleden begon.

Speciaal voor deze editie is een polaroidserie geschoten zoals Andy Warhol dat in 1981 in Manhattan deed. De polaroids werden met dezelfde museumwaardige camera, film en flitsblokjes als die van Warhol gemaakt.

In Van Bellens woorden: ‘Het is 50 jaar geleden dan de rellen bij gaybar de Stonewall Inn in New York het starschot werden van de wereldwijde Pride-beweging. Door mij te transformeren naar Andy Warhol in drag is een ode aan die geweldige stad. Tegelijkertijd wil ik een hart onder de riem steken voor allen die zo dapper waren om in opstand te komen: de oudere travestieten, de oudere transseksuelen, de oudere homo’s en leernichten, de oudere lesbo’s, de oudere queers en iedereen die de weg hebben gebaand voor waar we nu anno 2019 staan. Hulde!

En het is een dikke middelvinger naar iedereen die gechoqueerd zal zijn door deze serie. Iedereen verdient goeie nieuwe muziek én liefde en respect, zelfs een dj met pruik op en een bakkes volgesmeerd met lelijke make-up.’

Fotografie: Raymond van Mil
Videografie: Arjan Jpech
Make-up en haar: Paul van der Zanden
Model: Frou Frou Vanbellen at Viva Vintage Models
Creatief advies: Eva Copper


Onderdeel van


Melkweg tipt