Joost van Bellen All Night Long

Joost van Bellen All Night Long

Upstairs
voorverkoop:

Prijs € 11,50

Verplaatst

deurverkoop

Prijs € 12,50

Minimumleeftijd: 18+

Dit programma kan door de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus op deze datum niet doorgaan. Het is daarom verplaatst naar 16 mei. Reeds gekochte kaarten en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Uiterlijk half april ontvangen kaartkopers meer informatie over de verdere afwikkeling hiervan.

Let op: dit evenement is verplaatst

Joost van Bellen All Night Long

Joost van Bellen All Night Long

Obscuur, broeierig, intens, opzwepend en deze keer ook een heel groot klein beetje stout. Dat is Joost van Bellen All Night in de nacht na Valentijnsdag. Van Bellen draait een wilde set voor iedereen die vreemd wil gaan, vreemd is gegaan, voor stelletjes die voor een keertje een derde en/of zelfs een vierde mee naar huis willen sleuren én voor iedereen die liever stiekem toekijkt.

Het wordt een botergeile bende, die stijf staat van de zweterige house, pikante indie-dance, vunzige potten- en pannentechno, sadistische electroclash 2.0 en nog veel meer verleidelijks. De zweep erover dus! En de vuisten pompend in de lucht (en liever niet in een anders oog). Dit is Joost van Bellen op zijn gevaarlijkst. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben.

JOOST VAN BELLEN ALL NIGHT - EEN BARBAARS FEEST DAT VOLLEDIG UIT DE HAND LIEP

Melkweg tipt