The Rad Pack:  Joost van Bellen / Willie Wartaal / Mason

The Rad Pack: Joost van Bellen / Willie Wartaal / Mason

Upstairs
voorverkoop:

Prijs € 14,40

deurverkoop

Prijs € 15

Minimumleeftijd: 18+

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

The Rad Pack: Joost van Bellen / Willie Wartaal / Mason

Joost van Belllen b2b Willie Wartaal b2b Mason ALL NIGHT LONG

De drie clubkanonnen Willie Wartaal, Mason en Joost van Bellen vormen een nieuw dj-collectief, dat onder de naam The Rad Pack de nachten onveilig gaat maken. Apart van elkaar maken de heren al jaren naam en faam op festivals en in de clubs, dat wist Sinterklaas zelfs. Maar nu trekken deze heldhaftige musketiers gezamenlijk ten strijde tegen alle fake poespas, de veel te korte dj-setjes en het starstatusgedoe.

Het is weer hoogtijd voor het échte werk. Zowel Wartaal, als Mason en Van Bellen hebben anno 2019 de onhoudbare drang om terug te keren naar de basis. Naar ruige no-nonsense house en aanverwante muziek, dat dampend en stampend het ultieme clubgevoel terugbrengt.

The Rad Pack zijn hardwerkende dj’s die tijdens hun all-nighters vanaf openingstijd tot de laatste minuut de handen uit de mouwen steken. Het zijn lastpakken die als sloopkogels geen spaan heel laten van zielloze glamourfeestjes en gelikte opgedirkte clubnachten. Het wordt pompen en zweten geblazen op de beste ongepolijste dansmuziek van het moment. The Rad Pack zal bovendien een dampende schatkist vol parels uit het verleden met zich meeslepen.

The Rad Pack hunkert naar clubzalen waar hun tunes uit de speakers blazen, waar het zweet van plafond gutst en waar je je schoonzolen naar de Filistijnen danst. De heren zijn klaar om jullie door de gehaktmolen te halen.


Melkweg tipt