Joy Division Undercover

Joy Division Undercover

Celebrates Ian Curtis 65th Birthday

OZ

Prijs € 14,40*

Tickets

Dit is het verplaatste programma van 16 mei 2020. Reeds gekochte kaarten en eventuele lidmaatschappen blijven geldig. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd over de verdere afwikkeling.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Joy Division Undercover

Celebrates Ian Curtis 65th Birthday

In 2021 zou zanger Curtis zijn 65e verjaardag vieren maar in 1980 besloot hij helaas om een einde te maken aan zijn korte doch bewogen leven. We hebben het over 1980: de tijd van economische crisis, zwarte kleding, koude oorlog en new wave muziek. Meest opvallende band in deze periode is Joy Division, een Britse post-punk groep die met langzame en melancholische nummers in dit tijdperk veel invloed had op latere gothic en new wave bands. Joy Division brengt slechts twee officiële elpees uit: in 1979 Unknown Pleasures en een jaar later Closer. Bij het grote publiek zijn vooral de singles She’s Lost Control en Love Will  Tear Us Apart bekend. 

De echte fans kennen uiteraard meerdere juweeltjes. In 2021 zullen we Ian curtis en zijn band Joy Division eren. Daarbij zal Joy Division Undercover op sublieme wijze een goede greep uit het repertoir live vertolken. Met zanger Erny Green ( The Eternal), die het stemgeluid van Ian Curtis “griezelig” evenaart, en gitarist Henk Koorn (Hallo Venray) mag je deze kwaliteit ook verwachten. Een mooi  eerbetoon aan een bijzondere muzikant en band.

Wees gerust, de afterpary verhuist mee! 
Na de show van Joy Division Undercover lekker blijven plakken? Kom dansen op de beste tunes uit de 80s tijdens '80s Alternative. Met je ticket voor deze show helemaal gratis!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this
Joy Division Undercover - "Live at Luxor" - Arnhem 21-5-2016

Melkweg tipt