JP Cooper

JP Cooper

OZ

Prijs € 25,30*

Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

JP Cooper

Support: JC Stewart

Twee jaar geleden brak JP Cooper door met twee monsterhits en een wereldtour to match. De charmante zanger staat ondanks zijn dreadlocks en rastamuts niet garant voor laidback reggaesongs, maar juist voor soulfulle en zomerse popsongs in de lijn van Ben Harper en Donny Hathaway. Bijvoorbeeld in het dansbare "Perfect Strangers" van producer Jonas Blue en zijn eigen zonnige "September Song". Een verfrissende, moderne sound die je doet verlangen naar zon, zee en strand.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt