Keb’ Mo & Band

Keb’ Mo & Band

Max

Prijs € 40,25*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Keb’ Mo & Band

Gitarist/zanger Keb' Mo' haalt zijn inspiratie uit de ouderwetse country-blues stijl van Robert Johnson, terwijl hij zijn geluid eigentijds houdt met vleugjes soul en folksy storytelling. Hij is zowel een ervaren frontman als een volleerde sideman; hij schrijft veel van zijn eigen materiaal en heeft zijn akoestische, elektrische en slide-gitaarvaardigheden weten toe te passen op jazz- en rock-georiënteerde bands in het verleden.

Hij bracht zijn self-titled debuutalbum uit als Keb' Mo' in 1994, met twee Robert Johnson-covers, 11 nummers geschreven of mede geschreven door Moore, en zijn gitaar- en banjowerk. Zijn tweede album, Just Like You, zag Keb' Mo' zijn benen strekken door met een volledige band te werken en verschillende op rock gebaseerde nummers aan te pakken. De gok wierp zijn vruchten af ​​en ‘Just Like You’ won de kunstenaar zijn eerste Grammy Award.

Na meerdere albums, waarvan meerdere Grammy Awards hebben gewonnen, keerde hij terug in 2019 met het album ‘Oklahoma’, dat werd uitgebracht op Concord Records; het album debuteerde op nummer twee in de Billboard's Blues-hitlijsten. Een paar maanden later bracht Keb' Mo' zijn eerste vakantiealbum uit, Moonlight, Mistletoe, And You. Op 29 januari staat hij een volledige band in onze Max! 

Walking Blues featuring Keb' Mo' | Playing For Change | Song Around The World

Melkweg tipt