Kevin - Animal Stories LIVE

Kevin - Animal Stories LIVE

Melkweg presents Kevin @ DeLaMar Theater Animal Stories LIVE

Externe locatie

Prijs € 28,75

Afgelast

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus geen doorgang vinden. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van gekochte tickets.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Kevin - Animal Stories LIVE

Melkweg presents Kevin @ DeLaMar Theater Animal Stories LIVE

Let op: dit concert vindt plaats in DeLaMar Theater.

Slowflowanimal’ Kevin heeft zijn alias te danken aan zijn laidback tempo van het overbrengen van teksten. De rapper die al snel de aandacht wist te trekken met zijn unieke stijl was als een van de eersten gesigned bij Rotterdam Airlines, één van de grootste hiphop labels van Nederland. 

Vorig jaar lanceerde Kevin zijn eigen platenlabel genaamd ‘Animal Stories’ onder Noah´s Ark. De eerste single op het label, “Kilometers (Panna Knock Out Anthem)” ft. Lijpe, behaalde in mum van tijd de gouden status. In 2020 gaat Kevin “gewoon” verder met het droppen van keiharde tracks. Met ‘Gordelweg’ scoort Kevin wederom een nummer 1 single en de track behaalde in korte tijd ook de gouden status. Daarnaast is het laatste album ´Animal Stories´, dat begin september uitkwam, met ‘Langzaam’ en “Als Ik Je Niet Zie’ nu al een classic. Kom deze koning 17 oktober checken in DeLaMar Theater – presented by yours truly!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
Kevin - Ietsjes Later (prod. Trobi)


Melkweg tipt