Kevin

Kevin

Max

Prijs € 20,15

Uitverkocht

Dit optreden maakt onderdeel uit van de pilot 'Testen voor Toegang'. Om toegang te krijgen dien je daarom eerst negatief getest te zijn op het coronavirus. Daarnaast wordt het geheel coronaproof georganiseerd, dat houdt in dat de door ons getroffen maatregelen rondom het coronavirus nog steeds van toepassing zijn. Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Kevin

Dit optreden maakt onderdeel uit van de pilot 'Testen voor Toegang'. Om toegang te krijgen dien je daarom eerst negatief getest te zijn op het coronavirus. Klik op 'lees meer' voor informatie over hoe dit in zijn werk gaat.

Slowflowanimal’ Kevin heeft zijn alias te danken aan zijn laidback flows en ijzersterke lyrics. De rapper die al snel de aandacht wist te trekken met deze unieke stijl was als een van de eersten gesigned bij Rotterdam Airlines, één van de grootste hiphop labels van Nederland.

Vorig jaar lanceerde Kevin zijn eigen platenlabel genaamd ‘Animal Stories’ onder Noah´s Ark. De eerste single op het label, “Kilometers (Panna Knock Out Anthem)” ft. Lijpe, behaalde in een mum van tijd de gouden status. Ook wist hij voor de derde keer op een rij een nummer 1 binnen te slepen met zijn laatste album ´Animal Stories´, dat begin september uitkwam via zijn eigen label. Er is geen twijfel over mogelijk dat Kevin zijn stempel heeft gedrukt op de scene en in de hitlijsten met rasechte hiphop. Deze maand bracht hij de banger ´Fisherman´ uit en hij heeft nog veel meer in petto voor dit jaar. Kom deze koning 28 april checken in onze Max!

Dit optreden maakt onderdeel uit van de pilot 'Testen voor Toegang'. Om toegang te krijgen dien je daarom eerst negatief getest te zijn op het coronavirus. Dit gaat als volgt in zijn werk:

  • Via de website www.testenvoortoegang.nl maak je een (gratis) afspraak om je binnen 40 uur voor het optreden te laten testen.
  • De test vindt plaats bij een testaanbieder bij jou in de buurt en je ontvangt binnen een uur de uitslag van de test.
  • Ben je negatief getest? Dan kun je via de CoronaCheck-app je testuitslag omzetten in een digitaal testbewijs.
  • Bij onze entree scannen we naast je toegangsticket ook je testbewijs.

Het optreden wordt verder geheel coronaproof georganiseerd, dat houdt in dat de door ons getroffen maatregelen rondom het coronavirus nog steeds van toepassing zijn. Meer over deze maatregelen vind je hier: www.melkweg.nl/jouwbezoek

Behalve het maken van een testafspraak, kan je op de website www.testenvoortoegang.nl ook terecht voor meer informatie en alle antwoorden op veelgestelde vragen.Melkweg tipt