Kiefer Sutherland

Kiefer Sutherland

OZ

Prijs € 34,50*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Kiefer Sutherland

Support: Twinnie

“I hear about an actor wanting to do music and my eyes roll back too,” gaf Kiefer Sutherland al toe in een interview. Maar achter Jack Bauers gefluister blijkt dus al die tijd een prachtige rauwe strot schuil te gaan. Gekoppeld met die fraaie afgeleefde kop was het eigenlijk zonde om géén country-album te maken. Dat album, ‘Down In A Hole’, kwam er dus in 2016, met heerlijke tranentrekkers als ‘Not Enough Whisky’ en de gospelgetinte ode aan drank ‘Can’t Stay Away From You’. Het nieuwe album  'Reckless & Me' is een organisch resultaat na het touren met  zijn eerste album en Kiefer heeft inmiddels bewezen een even goede muzikant als zanger te zijn.

De support is in handen van de Engelse singer-songwriter en actrice Twinnie. Misschien ken je haar nog van de TV soap opera “Hollyoaks”. In 2015 lanceerde Twinnie haar eerste single en de afgelopen 3 jaar was ze al vaste act op het Country to Country event in Londen. Momenteel werkt ze in Nashville aan haar debuutalbum, die in januari 2020 uit moet komen. Zorg dus dat je op tijd binnen bent.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt