Kita Menari

Kita Menari

Support: ALASKA POLLOCK

Upstairs

Prijs € 11,15*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Kita Menari

Support: ALASKA POLLOCK

Kita Menari keert terug naar Melkweg met een headline-show op 20 november! En de champagneflessen kunnen worden geopend om de nieuwe EP ‘Dreaming All The Time’ te vieren. Verwacht vrolijke en dansbare indie-popnummers, met een elektronisch randje en een avond vol verrassingen. Denk Two Door Cinema Club met de elektronische haakjes van MGMT en de energie van Phoenix.

2019 was al een druk jaar voor Kita Menari. Zo was de band support voor Catfish and the Bottleman. EP ‘Finally Awake’ kwam uit in april en kreeg aandacht van internationale blogs als The 405, Clash Magazine en Line Of Best Fit. Singles van de EP werden opgepikt door Spotify- en Apple Music-editors in bijna 20 landen en het Franse smaakmakerlabel Kitsune (Two Door Cinema Club, Parcels) bracht ‘Pretty Sure’ nog eens opnieuw uit. Het eerste nummer van de nieuwe EP ‘Into The Dark’ verschijnt 13 september, met de volledige EP op 20 november. Zie je daar!

Als support zal de Amsterdamse producer, songwriter en multi-instrumentalist ALASKA POLLOCK de Upstairs alvast komen opwarmen met atmosferische elektropop. Geïnspireerd door de future-bass van Flume, de songwriting van Jack Garratt en de blues van John Mayer schildert hij zijn eigen intrigerende, sonische landschap! 

  • 20:00 Zaal open
    20:30 Alaska Pollock
    21:30 Kita Menari
  • Tweet this

Melkweg tipt