La Bomba de Tiempo

La Bomba de Tiempo

OZ
voorverkoop:

Prijs € 20,70*

Verplaatst

Dit programma kan door de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus op deze datum niet doorgaan. Uiterlijk 31 maart ontvangen kaartkopers meer informatie over de verdere afwikkeling hiervan.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

La Bomba de Tiempo

Het programma is verplaatst naar een nader te bepalen datum. Zodra de nieuwe datum bekend is, ontvang je een e-mail. Reeds gekochte tickets en lidmaatschappen blijven geldig. Uiterlijk 31 maart krijg je van ons per mail meer informatie over wat je kunt doen als je onverhoopt niet kunt op de nieuwe datum. We zijn helaas niet in de gelegenheid om hier direct meer duidelijkheid over te verschaffen, gezien de uitzonderlijke situatie die is ontstaan doordat we ons complete programma hebben moeten opschorten tot en met 6 april. Dit vanwege eerder genomen maatregelen met betrekking tot het indammen van het coronavirus.

La Bomba de Tiempo komt naar Nederland! De indrukwekkende percussie-sensatie uit Buenos Aires improviseert dankzij een regisseur die hen via maar liefst 70 verschillende signalen aanstuurt! Als La Bomba 'aan' gaat volgt er een uniek ritueel van ritme en dans die iedereen omarmt. Een onvergetelijke avond die al door meer dan 5 miljoen mensen wereldwijd is beleefd, deze zomer te zien in Amsterdam!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
La Bomba de Tiempo y WOS - Bolivia Ft. Baltasar Comotto (Video Oficial)

Melkweg tipt