Laibach

Laibach

OZ

Prijs € 29,90*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Laibach

Laibach is één van die bands die iedere metal-, elektro- of industrial liefhebber tenminste één keer in zijn leven gezien moet hebben. Rammstein had bijvoorbeeld nooit kunnen bestaan zonder de bombastische mix van avant-garde, industrial en klassieke muziek die de Sloveense band al sinds 1980 de wereld in stuurt. Door hun creatief gebruik van totalitaire esthetiek weet de band evenveel haat als fascinatie op te roepen. 

Vrijdag 23 november is de release datum van weer een nieuw album, deze bestaat grotendeels uit liedjes van de originele soundtrack van de film The Sound of Music uit 1965, dit concept werd bedacht toen Laibach in 2015 werd uitgenodigd om op te treden in Noord-Korea. De band voerde toen een aantal van deze nummers uit tijdens een concert in Pyongyang, een populaire film aldaar omdat deze vaak gebruikt wordt om Noord-Koreaanse schoolkinderen Engels te leren. 

Vrijdag 22 maart komen ze weer naar Melkweg, je mag een unieke show verwachten die iedere liefhebber van duistere, poëtische bombast kippenvel zal bezorgen!


Melkweg tipt