Lancey Foux

Lancey Foux

Lovelee

Prijs € 14,95

Verplaatst

Dit programma kan door de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus op deze datum niet doorgaan. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd over de verdere afwikkeling.

Let op: dit evenement is verplaatst

Lancey Foux

The unpredictable enigma Lancey Foux brengt zijn experimentele sound op 10 mei naar Amsterdam! Na het droppen van zijn eerste project “PINK” creëerde de London based artiest een loyale following door het vervagen van grenzen en genres in zijn muziek. Zijn nieuwste project “Foux or Friend” bevat features van o.a. Skepta, Chip & Kesh en bestaat uit een variatie van trap bangers, psychedelische grooves met autotune vocals & wavy synths. Als we UK artiest AJ Tracey mogen geloven is Lancey iemand om in de gaten te houden!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt