Lany

Lany

OZ
€ 12,50 + lidmaatschap
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Lany

LANY is een zomerse electropopband uit Los Angeles. In 2015 tourden ze mee als support van o.a. Ellie Goulding, Halsey en Troye Sivan. Sindsdien staan ze op eigen benen en touren ze als headliner de wereld over. Frontman Paul Klein vormde LANY in 2014 samen met Jake Goss en Les Priest. Na de release van hun singles ‘WHERE THE HELL ARE MY FRIENDS’, ‘yea, babe, no way’ en hun ‘kinda’ EP van vorig jaar, zijn ze nu druk bezig met het debuutalbum.  No doubt about it, 2017 is het jaar van LANY!

Support zal worden verzorgd door Jakob Ogawa, een liveurope act!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

LANY - WHERE THE HELL ARE MY FRIENDS
Jakob Ogawa

Melkweg tipt