Låpsley

Låpsley

OZ
€ 16 + lidmaatschap
Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Låpsley

support: LGHTNNG

De Engelse singer-songwriter Holly Lapsley Fletcher, nam twee jaar geleden, op een klein kamertje thuis, haar eerste EP op. Haar elektronische soul werd binnen no-time een miljoen keer beluisterd op Soundcloud wat haar met recht de titel 'BBC Sound Of 2015' opleverde. Met singles als ‘Hurt’ en ‘Falling Short’ maakte ze de titel meer dan waar. Inmiddels ligt haar eerste album in de schappen en verrast de 19-jarige Låpsley met haar minimalistische pop en groovy electronica. Een vleugje James Blake hier, en een snufje Londen Grammar daar: het zijn de ingrediënten waarmee ze de Oude Zaal straks gaat inpakken.

Als support wordt LGHTNNG gepresenteerd. Het electropop gezelschap is geïnspireerd door de 80s, de hoogtijdagen van de synthpop, maar klinkt zeker niet gedateerd. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 
Melkweg tipt