Laura Misch - Helemaal Melkweg

Laura Misch - Helemaal Melkweg

Upstairs

Prijs € 11,35

Gratis voor jaarleden

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Laura Misch - Helemaal Melkweg

HELEMAAL MELKWEG is hét Melkweg-festival bij uitstek! Zwerf door alle zalen in het gebouw en laat je verrassen door muziek, theater, film en fotografie. Bekijk het blokkenschema hier.

Saxophonist, producer en sing-songwriter: het zusje van Tom Misch is flink bezig geweest naam voor zichzelf te maken. Ze tourde de afgelopen tijd met jazz-grootheid Roy Ayers en Noname. Haar experimentele sound is verbonden aan jazz, maar laat zich daardoor niet beperken.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.
Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?
Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt