Leafs

Leafs

OZ

Prijs € 15,90*

CJP

Prijs € 13,10

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Leafs

Zelden is de doorbraak van een artiest zo explosief geweest en zo vroeg gekomen als bij Leafs. De 17-jarige is nu al een van de meest gevraagde namen in de Nederlandse scène. Hij heeft gelukkig niets van zijn jeugdigheid verloren, duidelijk te zien aan zijn enorm vrolijke verschijning en buitengewoon energieke liveshows.

Op 15-jarige leeftijd bracht de rapper uit Almere zijn debuutsingle ‘Race’ uit. Kort hierna werd hij ontdekt door Noahs Ark, die hem meteen de jongst getekende artiest op het label aller tijde maakte.

Producer Ramiks nam de jongeling onder zijn hoede en samen brachten ze twee EP’s uit, gevuld met hitsingles als ‘Mamacita’, ‘Alright’ en ‘Mikado’ en met featurings van o.a. Sevn Alias, Bokoesam en Yung Nnelg. Eind juli bracht Leafs zijn meest recente project, ‘Life Of A Teenage Rockstar’, uit, waarop hij de trap-invloeden achterwege laat en een melodieuzer sound aanneemt.

Wally A$M en Kidtha6 zullen Leafs supporten tijdens zijn tour.  De 17e jarige Oualid ‘Wally’ Oussar is geboren en getogen in de Schilderswijk, Den Haag en kwam op met zijn crew A$M, Agga $treet Music. In 2017 bracht hij zelf de ‘Road To DBV’ EP uit, gevolgd door ‘Days Before Vrijheid’, waarop ook Cry (Individuals) en Jacin Trill te horen zijn. De track ‘Late Night’ werd door Bokoesam en Ray Fuego onder handen genomen in een eigen versie. Het talent van De Finesser bleef ook niet onopgemerkt door Noah’s Ark - het label bracht recentelijk zijn eerste single ´The Flight´ uit. 

  • 19:30 zaal open
    20:00 Kidtha6
    20:45 Wally A$M
    21:45 Leafs
  • Spotify
  • Tweet this
LEAFS: 'IK HEB LIEVER DAT MIJN FAMILIE GOED EET, DAN DAT IK IN GUCCI SHOES LOOP'
Wally A$M

Melkweg tipt