Let's Eat Grandma

Let's Eat Grandma

Upstairs

Prijs € 13,60*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Let's Eat Grandma

Tieners zijn het nog: Rosa Walton en Jenny Hollingworth, de twee hartsvriendinnen die Let’s Eat Grandma vormen. De muziek van het duo herinnert ons er echter aan dat we, vooral in de kunsten, de jeugd niet moeten onderschatten. De twee maken experimentele pop die tegelijkertijd somber en onbevangen klinkt. Het gloomy popgeluid gemengd met de hoge, bijna kinderlijke stemmen blijft op debuutalbum ‘I, Gemini’ uit 2016 verrassen en boeien. Pitchfork, Rolling Stone en The Guardian zijn onder de indruk en het duo was vorig jaar al op festivals als Glastonbury en SXSW te zien. Het cliché is soms gewoon de absolute waarheid: mis dit niet! 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt