Listening Experience: Manu - De Herontdekking van de Hemel

  DJ: Shamis / Costume Designer: Sophie Roumans

  MILK

  • Prijs:
  • € 50 ticket + vinyl + dinner
  • € 35 ticket + vinyl
  • € 20 ticket + dinner

  Op zondag 21 juli trakteert Manu ons op een unieke luisterervaring waarin het publiek via wireless headphones de wereld van de schrijver en performer wordt ingezogen. De luistersessie vindt plaats in MILK, het expo café van Melkweg; een plek waar makers samen komen, hun werk delen en elkaar inspireren om culturele waarde toe te voegen aan de stad.

  Manu neemt ons mee op een persoonlijke reis waarin we kennis maken met zijn album en voorstelling 'De Herontdekking van de Hemel'. In een Q&A met Taraq Hok-ahin zoomen we in op het maakproces. We kijken met modeontwerper Sophie Roumans [ROUMANS] vooruit naar de aanstaande theatershow en gaan vooral ook luisteren naar het muzikale werk. Natuurlijk met Manu, maar ook met producer Shamis; oprichter van het label INI Movement. Op het scherm vertonen we de door Suzanne Witteman geregisseerde videoclip van het nummer “Met Mij ft. ESMÉ”. 

  We sluiten de avond af met een gezamenlijk diner uit onze keuken en laten je uiteraard niet met lege handen naar huis gaan, want bij het kaartje krijg je een getekend exemplaar van de gelimiteerde vinyl uitgave van het album met daarin ook alle teksten (ontwerp van de vinyl uitgave: Frank van der Steen).