Loïc Nottet

Loïc Nottet

OZ
€ 15 + lidmaatschap

Gratis voor jaarleden

CJP: €12,50 + lidm.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Loïc Nottet

support: Nuuxs

De Belgische Loïc Nottet heeft zich sinds 2014 ontpopt tot een van de meest beloftevolle Belgische artiesten. Onlangs bracht hij een cover van Sia's 'Chandelier' uit, een nummer dat hem op het lijf geschreven blijkt wanneer hij zijn falsetto stem ook live ontroerende hoogtes in gooit. Maar vooral ‘Million Eyes’ is niet meer uit de ether weg te slaan, een prachtige electropop-ballade met videoclip die inmiddels 2.500.000 weergaves telt en waarin hij met een moderne choreografie ook zijn danstalent ontplooit. Je herkent hem wellicht als Belgische kandidaat voor het Eurovisiesongfestival in 2015, maar vooral dit is zeker: we gaan nog veel van deze ruwe diamant, die zijn eigen pad volgt, horen. 

Pop noir-koningin Nuuxs verzorgt de support van Loïc Nottet. Met haar prachtige, allesbehalve middle of the road popmuziek die vergeleken is met FKA Twigs, Erykah Badu en Roisin Murphy, zal ze de OZ in hogere sferen brengen. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

Nuuxs


Melkweg tipt